Gids: cockrings 101

Plezier beleven in je seksleven kan uitstekend door het kopen van een cockring. Een cockring wordt ook wel een penisring genoemd. Ze zijn er in allerlei soorten en maten en dragen niet alleen bij aan een beter uithoudingsvermogen, maar ook meer genot. Bij een cockring kopen komen allerlei aspecten kijken. Wat voor type koop je bijvoorbeeld, welk exemplaar is het meest voor jou geschikt en hoeveel geld wil je er aan uitgeven?

Waarom een cockring kopen?
Een cockring aanschaffen is mogelijk voor diverse doeleinden. Je kunt het gebruiken om een erectie te stimuleren. Een erectie wordt met behulp van een cockring dikker en harder. Door optimaal gebruik van een cockring bereikt je orgasme een nieuw niveau en zullen ook je prestaties in bed verbeteren. Je houdt het tijdens de seks bijvoorbeeld langer vol.

Welk materiaal cockring koop je?
Als je besloten hebt om een cockring te kopen, wil je natuurlijk een penisring die het beste aan je wensen voldoet. Heb je nog nooit een cockring gedragen? Dan is het aan te raden om te beginnen met eenvoudig exemplaar gemaakt van siliconen of ander zacht materiaal. Durf je een stap verder te gaan? Dan kun je ook kiezen voor een metalen of RVS variant. Deze zijn met recht stijlvolle exemplaren te noemen.

De juiste maat
Het is niet prettig als een penisring knelt. Bij een cockring van zacht materiaal hoef je je niet zoveel zorgen te maken. Bij een metalen of RVS ring is dat echter een ander verhaal. Je kunt daarom ook de keuze maken voor een verstelbare ring van bijvoorbeeld leer. Dit is eveneens ideaal als een man moeite heeft met klaarkomen tijdens het dragen van een cockring.

maat en plaatsing zijn belangrijk

Vibrerende cockring of butt plug
Voor nog meer spanning en avontuur tijdens de seks, is een vibrerende cockring een aanrader. Je hebt de keuze uit verschillende materialen en diverse instellingen. Er zijn zelfs cockringen die op afstand bediend kunnen worden. Ze zijn ideaal om de penis te stimuleren of in te zetten als clitorisstimulator. Voor de man die echt een stap verder durft te gaan, is de cockring met butt plug een spannende accessoire. Deze zorgt niet voor de stimulatie van de penis, maar ook anaal beleeft een man volop plezier met zichzelf of met zijn partner.